QuanTora LogoQuanTora

Webhosting
WordPress
Reseller
VPS
Domeinen
Achtergrond

Domeinen

Registreer of verhuis je domein.

Vul een geldige domeinnaam in. Bij een verhuizing dien je ook een verhuistoken in te vullen.


Registreer een domein

Registreer een nieuw domein door je gewenste domeinnaam in te vullen en op de knop controleer te drukken. Wij controleren dan of je domeinnaam nog vrij is.

Wat is een domeinnaam?

Je eigen domeinnaam
Een domeinnaam heb je nodig zodat je website online gevonden kan worden via o.a. de Google zoekmachine, maar ook om je website gemakkelijker richting je klanten, vrienden of familie te communiceren.

Een domeinnaam heeft een extensie zoals .nl, .be of .com (er zijn honderden opties!) waaraan bezoekers snel kunnen zien wat voor soort website het is en wat globaal zijn doelgroep is.
Het is ook mogelijk om meerdere namen met verschillende extensies te hebben om zodoende een groter publiek te kunnen benaderen. Soms is het ook simpelweg handig om een aantal veelgebruikte extensies tegelijk te bestellen om te voorkomen dat een concurrent met een andere extensie aan de haal gaat.
Indien je een bedrijf bent is dit natuurlijk belangrijker dan wanneer je enkel een hobby blog wilt bijhouden of een website met een beperkte doelgroep.

Zodra je een domeinnaam registreert dan betaal je jaarlijks een registratiebedrag. In dit bedrag ziten de kosten voor het jaarlijks registreren van een domein bij de betreffende Registrar (SIDN, DNS.BE etc) plus een bedrag voor service, onderhoud en gebruik van de DNS servers waarop je domeingegevens staan.

Hosting

Web Hosting
WordPress Hosting
Reseller Hosting
VPS Hosting
e-Mail Pakket

Domeinen

Registreer Domein
Verhuis Domein
Beheer Domeinen

Services

WordPress beheer
Software Ontwikkeling
e-Mail Instellingen

Support

Klanten Portaal
Support Portaal
Downloads
Garanties

Bedrijf

Over ons
Contact

Social Media

Facebook | LinkedIn

* Prijzen gelden voor de eerste contract periode. Prijzen zijn exclusief BTW.

© SystemDeveloper.NL hodn QuanTora | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Privacy policy