QuanTora LogoQuanTora

Webhosting
WordPress
Reseller
VPS
Domeinen
Demo

WordPress beheer

Bij QuanTora en onze zusterondernemingen beheren we dagelijks tientallen WordPress omgevingen. Hierbij gebruiken wij diverse tools, zoals we op deze pagina duidelijk maken. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op technisch gebied en ervoor te zorgen dat de servers niet alleen online en snel blijven, maar ook beschikken over de benodigde tools voor veelgebruikte WordPress plugins. Denk hierbij aan meerdere caching opties zoals Redis, rambased tijdelijke directories en ModPageSpeed modules.

Eigen servers

Wij gebruiken uitsluitend eigen hardware in ons DataCentrum zodat wij niet afhankelijk zijn van derden en bij eventuele problemen zelf snel kunnen ingrijpen.

Update Controle

Vervolgens gebruiken wij diverse tools om centraal een overzicht te houden van de WordPress websites (en versies) van onze klanten die een 'WordPress beheer' abonnement hebben. Hiermee kunnen we op elk moment van de dag inzage krijgen in o.a. mogelijke updates die open staan en deze zo snel mogelijk verwerken.

Malware Check

Websites die bij ons ondergebracht worden zullen eerst gecontroleerd worden op Malware en/of verouderde software en dit zal zonodig eerst behandeld worden. Daarna worden websites dagelijks op Malware gecontroleerd.

Hosting

Web Hosting
WordPress Hosting
Reseller Hosting
VPS Hosting
e-Mail Pakket

Domeinen

Registreer Domein
Verhuis Domein
Beheer Domeinen

Services

WordPress beheer
Software Ontwikkeling
e-Mail Instellingen

Support

Klanten Portaal
Support Portaal
Downloads
Garanties

Bedrijf

Over ons
Contact

Social Media

Facebook | LinkedIn

* Prijzen gelden voor de eerste contract periode. Prijzen zijn exclusief BTW.

© SystemDeveloper.NL hodn QuanTora | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Privacy policy