QuanTora LogoQuanTora

Webhosting
WordPress
Reseller
VPS
Domeinen
Demo

Over QuanTora

QuanTora is in 2018 gestart als onderdeel van SystemDeveloper.NL met als doel om onze kennis, service en zakelijke dienstverlening toegankelijker te maken voor het grotere publiek.
Wij zijn partner van onder meer Open-e en CloudFlare. Open-e is een bedrijf dat zijn focus legt op het ontwikkelen van de beste storage en opslag systemen. CloudFlare is een bedrijf dat een Content Distribution Network (CDN) levert voor websites zodat deze in veel gevallen een stuk sneller laden. Als klant van QuanTora kun je eenvoudig (en gratis) je website koppelen aan CloudFlare.

Middels onze andere bedrijven hebben we al een uitstekende naam opgebouwd en dat willen we met QuanTora ook doen.

Wie is QuanTora?

Avatar

John TimmerOprichter van SystemDeveloper.NL, 64BitsWebhosting.EU en QuanTora

Met ruim 35 jaar ervaring in software ontwikkeling en meer dan 15 jaar in de webhosting wereld, heb ik veel onderwerpen de revue zie passeren. Maar de vraag naar goede service en dienstverlening is nooit veranderd. Ik hoop dat we dit met QuanTora ook weer waar kunnen maken!

Avatar

S.A.Support en Helpdesk

Een tevreden klant is goed voor ons, maar vooral ook voor de klant zelf natuurlijk. Internet, webhosting, servers... het is allemaal voor iedereen beschikbaar maar het kan snel complex worden en niet iedereen is op de hoogte van de terminologie. Ik ben blij dat ik juist deze mensen kan helpen om een goede eraring met onze producten en diensten te krijgen.

Avatar

M.B.Hoofd Techniek

Als doorgewinterde techneut ben ik goed op de hoogte van de juiste technieken om een speciefiek resultaat te bereiken of probleem op te lossen. Hierbij kijk isk graag onder de kap naar de motor en minder naar de bling-bling van het product. Indien mogelijk maak ik graag gebruik van Open-Source en draag daar ook graag mijn steentje aan bij.

Avatar

A.C.Marketing

Als marketeer in hart en nieren ben ik vooral bezig met het onderhoud van onze Facebook, Twitter en Adwords accounts. Ook de nieuwsbrieven vallen onder mijn beheer. Zowel QuanTora als de klanten van QuanTora kunnen rekenen op mijn professionele aanpak.


Hosting

Web Hosting
WordPress Hosting
Reseller Hosting
VPS Hosting
e-Mail Pakket

Domeinen

Registreer Domein
Verhuis Domein
Beheer Domeinen

Services

WordPress beheer
Software Ontwikkeling
e-Mail Instellingen

Support

Klanten Portaal
Support Portaal
Downloads
Garanties

Bedrijf

Over ons
Contact

Social Media

Facebook | LinkedIn

* Prijzen gelden voor de eerste contract periode. Prijzen zijn exclusief BTW.

© SystemDeveloper.NL hodn QuanTora | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Privacy policy